Once Upon a Time Framework III

350,00  sis. alv

Materiaali: vanhat kehykset, kuivatut kukat ja kasvit, metallirengas, luonnonnaru
Metallirenkaan halkaisija on 25 cm.

Varasto loppu

Kuvaus

Näihin kranssin muotoisiin teoksiin olen poiminut ja kuivattanut kukkia pääasiassa omasta puutarhastamme. Niin kehysten puu kuin kasvien varretkin ovat taipuneet kauniiseen kaartuvaan muotoonsa ihmiskäsien toimesta. Lopulta säilyttämisen arvoinen kauneus ja tarinat sisältyvät kuitenkin kehyksiin ja kasveihin itsessään.

Katsoja voi kuvitella, millaisia tarinoita kätkeytyy näiden kehysten sisään. Minulle ne kuiskivat kertomuksia vanhan kehyksen todistamista päivistä ja muistuttavat kasvien kukoistuksen kesästä. Ehkä teos sisältää myös sen puun tarinan, josta kehykset aikanaan valmistettiin.

Näiden teosten elämä ei tässä muodossaan kestä ikuisesti, sillä pikkuhiljaa kuivatut kasvit haalistuvat, pölyyntyvät ja lopulta hapertuvat. Teos kannattaa sijoittaa paikkaan, johon aurinko ei suoraan paista. Kun kukat lopulta tuhoutuvat, kranssipohjaan voit tehdä oman luomuksen vaikkapa tuoreista kukista!

Alkuperäinen teos jää kuitenkin elämään, sillä ostaja saa kaupan päälle 40 x 50 cm kokoisen upean valokuvajulisteen teoksesta! Valokuvan on ottanut ammattivalokuvaaja Jenni-Maria Könönen. Pigmenttimusteilla FineArt Bamboo-paperille tulostettu vedos on museolaatuinen ja sillä on erittäin hyvä valonkestävyys. Kokonaisuuteen kuuluu myös lahtelaisessa Puine Oy:ssä tilaustyönä valmistetut Herkän Sävyn nimikoidut julistelistat. Listat kiinnittyvät julistepaperiin magneeteilla. Listat voidaan kiinnittää suoraan seinään näkymättömiin jäävillä ruuveilla tai juuttinarusta roikkuen.

Huom! Näitä herkkiä kaunokaisia ei tohdi postittaa, joten suositeltava vaihtoehto on noutaa teos suoraan minulta Lahdesta. Ainakin Lahteen, Helsinkiin ja Turkuun teos voisi kulkeutua myös minun toimittamana. Kannattaa ainakin kysyä!

Lahjoitan joka toisesta myydystä luomuksesta 5% verollisesta hinnasta WWF:lle ja joka toisesta luomuksesta saman verran UNICEFille.