Ale!

Leaves of Wisdom

Original price was: 3000,00 €.Current price is: 1500,00 €. sis. alv

Tekniikka: Öljyvärimaalaus pellavakankaalle, aito lehtikulta.
Mitat kehyksen kanssa 71 x 61 x 4 cm.

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tämän piti olla vain auringon kauniisti läikittämä metsämaisema. Maalauksen edetessä minua eivät jättäneet rauhaan pohjamaalin alla olevat siveltimenvedot. Olin aiemmin luonnostelut maalauspohjalle kirja-aiheista maalausta. Kirjan päätyminen lopulta osaksi metsänpohjaa tuntui luonnolliselta. Maalaus on kiitos sille viisaudelle, jota kasvit kuiskivat, kunhan maltamme kuunnella. Aurinko on kaatanut kultaansa myös kirjan sivuille.

Kehystys kuuluu hintaan. Kehykset ovat myös minun käsialaani. Olen maalannut ne ”Nordic Noir” -sävyllä ja laskenut kehyslistan harjalle messinkilehteä. Teoksen taustassa on kennomuovilevy, joka suojaa maalauskangasta pölyltä, kolhuilta sekä ilmankosteuden ja lämpötilan vaihteluilta. Teos on valmis seinälle ripustettavaksi.

Tuotteiden hintoihin sisältyy ilmainen toimitus Matkahuollon kautta Suomen sisällä. Varaan lähetyksiin aina särkyvän paketin lisän. Erittäin suositeltava vaihtoehto on toki noutaa herkkä taideteos suoraan minulta Lahdesta. Toivotan sinut myös ilolla tervetulleeksi katselemaan teoksia ennen ostopäätöstä.

Lahjoitan joka toisesta myydystä luomuksesta 5% verollisesta hinnasta WWF:lle ja joka toisesta luomuksesta saman verran UNICEFille.